Bemutatkozás

Élsportoló vagy? Fontos számodra a folyamatos fejlődés, sportkarriered építése, sérülések nehezítenek, hogy elérd a céljaid?
Esetleg munka és család mellett is aktív életmódot szeretnél folytatni és kiemelet figyelmet élvez számodra tested és az egészséged karbantartására?

akkor Üdvözlünk a Maximum Performance-nál

• Mi a Maximum Performance profilja?
Tudományosan megalapozott, preventív teljesítményfokozás, ami egymásra épülő rendszerben, személyre szabottan – kronológiai, biológiai, fittségi szint, és a meghatározott jövőbeni célokra alapozva – valósul meg.

• Mi a Maximum Performance koncepciója?
Nevelés – sportra, egészséges, aktív életmódra
Oktatás/Tanítás – testtudat, testkultúra, mozdulatok, mozgások, komplex kognitív – motoros képességek Teljesítményfokozás – sérülési kockázat csökkentése mellett, a sportoló egyéni potenciáljának csúcsra járatása

• Mit tud kínálni a Maximum Performance? Világszínvonalú felszereltséggel, eszközparkkal rendelkező funkcionális edzőteremet, elkötelezett, szakmailag magasan képzett edzőkkel, gyógytornászokkal. Személyre szabott, mindenki számára a saját képességeihez igazított és kidolgozott hosszútávú progresszív edzéstervet, amit mindenkinél, a programot kidolgozó edző visz végig. Az edzések személyi edzések, ezáltal 100%-ban a sportoló van a középpontban.


Felmérések – visszamérések.

Problémákra megoldást – fájdalom, visszatérő sérülések, sérülékenység, teljesítmény optimalizálás

 


Ha kiakarod hozni magadból a MAXIMUMOT várunk szeretettel, hogy segíthessünk benne.

KeresésAktualitások

Átalakítjuk a weboldalunkat

Átalakítjuk a weboldalunkat


tovább
Partner szerződést kötöttünk!

Partner szerződést kötöttünk!

Megállapodást kötöttünk a PMG Hungary Kft ügyvezetőjével, Szabó Lászlóval
tovább
Újra edzői tanfolyamot tart a Maximum Performance funkcionális edzőterem

Újra edzői tanfolyamot tart a Maximum Performance funkcionális edzőterem

Téma: Atletikus képességek fejlesztése az utánpótlássportban (14 éves korig) Előadók: Kovács Zoltán, Halmos Edit Dátum: 2019.09.14.
tovább