Edzések

Rehabilitációs edzés
Rehabilitációs munkánk során vállaljuk sportolók és magán személyek teljeskörű felépítését izületi, szalag, és izomsérüléseket követően. Sok éves élsportban töltött munkánk során gyakorlatilag az összes sérüléssel dolgoztunk már legyen az boka, térd, csípő, hát, váll probléma, ezek izületi, szalag vagy izomsérülése. Tanulmányainkat hazai és külföldi szakembereknél végeztük szert téve ezzel szélesebb körű, magabiztos tudásra.

Sportolók fejlesztése
Egyéni edzéseink keretében progresszíven felépített program szerint dolgozunk. Fő profilként az állóképesség a gyorsaság és a robbanékonyságot tűztük ki célul, illetve ezekhez a képességhez szükséges erőfejlesztést.
Kiemelten fontos számunkra a preventív teljesítményfokozás mellyel lehetővé tesszük, hogy a sérülések kockázatát minimális szintre csökkentsük és megteremtsük az alapját a különböző kondícionális képességek leghatékonyabb feljesztésének.
Erőfejlesztő programunkat hat lépcsőben építjük fel, mely tartalmazza a stabilizációt, erő állóképességet, hipertrófiát, maximális erőt, gyorserőt és robbanékonyságot. Ez a fajta felosztás biztosítja számunkra a teljeskörű képességfejlesztést.

Személyi edzés
Nem élsportoló vendégeinknek is több lépcsőből álló edzésterv alapján kívánunk segíteni a céljaik elérésében, legyen az testsúlycsökkentés, izomtömeg növelés vagy egészséges életmódhoz való hozzásegítés.

KeresésAktualitások

Átalakítjuk a weboldalunkat

Átalakítjuk a weboldalunkat


tovább
Partner szerződést kötöttünk!

Partner szerződést kötöttünk!

Megállapodást kötöttünk a PMG Hungary Kft ügyvezetőjével, Szabó Lászlóval
tovább
Újra edzői tanfolyamot tart a Maximum Performance funkcionális edzőterem

Újra edzői tanfolyamot tart a Maximum Performance funkcionális edzőterem

Téma: Atletikus képességek fejlesztése az utánpótlássportban (14 éves korig) Előadók: Kovács Zoltán, Halmos Edit Dátum: 2019.09.14.
tovább