Edzések

Sportolók fejlesztése
Egyéni edzéseink keretében progresszíven felépített program szerint dolgozunk. Fő profilként az állóképességet, a gyorsaságot és a robbanékonyságot tűztük ki célul, illetve ezekhez a képességhez szükséges erőfejlesztést.
Kiemelten fontos számunkra a preventív teljesítményfokozás, mellyel lehetővé tesszük, hogy a sérülések kockázatát minimális szintre csökkentsük, és megteremtsük az alapját a különböző kondicionális képességek leghatékonyabb fejlesztésének.
Erőfejlesztő programunkat hat lépcsőben építjük fel, mely tartalmazza a stabilizációt, erő állóképességet, hipertrófiát, maximális erőt, gyorserőt és robbanékonyságot. Ez a fajta felosztás biztosítja számunkra a teljes körű képességfejlesztést.

 

Rehabilitációs edzés
Rehabilitációs munkánk során vállaljuk sportolók és magánszemélyek teljes körű felépítését ízületi, szalag, és izomsérüléseket követően. Sok éves élsportban töltött munkánk során gyakorlatilag az összes sérüléssel dolgoztunk már, legyen az boka, térd, csípő, hát, váll probléma, ezek ízületi, szalag- vagy izomsérülése. Tanulmányainkat hazai és külföldi szakembereknél végeztük, szert téve ezzel szélesebb körű, magabiztos tudásra.

 

Személyi edzés
Nem élsportoló vendégeinknek is több lépcsőből álló edzésterv alapján kívánunk segíteni a céljaik elérésében, legyen az testsúlycsökkentés, izomtömeg-növelés vagy az egészséges életmódhoz való hozzásegítés.

 

Jelentkezés